Jennifer Lopez tihkuu seksiä – malliston lanseeraus lähestyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez ei ole pelkästään kaunis ja hyvä laulaja vaan todellinen monitaituri. 50-vuotias Jennifer Lopez on tanssija, näyttelijä, laulaja, kirjailija ja tuottaja, minkä lisäksi hän on suunnitellut nyt myös oman kenkämalliston.

Jennifer Lopez julkaisi kuukausi sitten upeita mainoskuvia, joiden yhteydessä hän kertoi tulevasta kenkämallistostaan. Nyt nainen on julkaissut jälleen kuvan, joka on saanut kaikkien leuat loksahtamaan auki. Jennifer Lopezilla on kuvassa todella näyttävä asu, joka korostaa tähden lihaksikkaita jalkoja.

Jennifer Lopez pääsi ensimmäisen kerran kenkien suunnittelemisen makuun kolme vuotta sitten kun hän julkaisi oman Giuseppe for Jennifer Lopez -nimeä kantavan kenkämalliston vuonna 2017. Nyt naisen omaa nimeä kantava JLO JENNIFER LOPEZ -mallisto julkaistaan 9. maaliskuuta. Kenkämallisto tulee myyntiin aluksi vain Designer Shoe Warehouse -verkkokauppaan.