Khloe Kardashian paljasti rantakuntonsa uimapuvussa – poseerasi joka kuvakulmasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja vaatesuunnittelija Khloe Kardashian esittelee usein 106 miljoonalle Instagram-seuraajalleen miltä hänen vartalonsa näyttää alusvaatteissa. Tällä kerralla julkkiskaunotar esitteli itseään joka kuvakulmasta ollessaan pukeutuneena näyttävään uimapukuun.

Khloe Kardashian julkaisi itsestään kuvan, jossa hänet nähdään kolminkertaisena. Kuvassa 35-vuotiaalla naisella on yllään upea mintunvihreä uimapuku, joka istuu hänen ylleen täydellisesti. Nainen on kuvattu sekä edestä päin että kummaltakin sivulta, minkä vuoksi hänen näyttävät kurvinsa pääsevätkin oikeuksiinsa.

Khloe Kardashian on viime vuosien aikana esitellyt sosiaalisessa mediassa uutta terveellisempää elämäntapaansa. Siihen on kuulunut hyvien elämäntapojen noudattaminen ja säännölliset vierailut kuntosalilla, jotka ovatkin näyttäneet tuottaneen tulosta.

View this post on Instagram

Khloé KoKo KhloMoney

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on