Viranomaiset pyytävät Kylie Jenneriltä apua koronaviruksen pysäyttämiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirusepidemian levitessä ympäri Yhdysvaltoja maan korkein lääkintäviranomainen on pyytänyt apua jokseenkin yllättävältä taholta. Jerome Adams vetoaa Kardashianit -tähti Kylie Jenneriin, jotta tämä laittaisi kortensa kekoon kriisin ratkaisemiseksi.

Jennerin ei sentään odoteta pukevan päälleen suojapukua ja etsivän laboratoriossa rokotetta virukselle. Sen sijaan Adams pyytää häntä ja muita somevaikuttajia valistamaan seuraajiaan epidemiasta ja etenkin sen leviämiseksi tarkoitettujen varotoimenpiteiden, kuten sisätiloissa pysyttelemisen tärkeydestä.

– Meidän täytyy saada Kylie Jenner ja somevaikuttajat auttamaan ihmisiä ymmärtämään tilanteen vakavuuden. Ihmisiä kuolee, Adams kuvaili Good Morning America -ohjelmassa.

Jerome Adams uskoo teinien kuuntelevan mielummin Kylie Jennerin kaltaisia vaikuttajia kuin esimerkiksi häntä itseään. Lääkintäviranomaisen mukaan nuoret ovat vaarassa sekä tulla itse sairaaksi että levittää koronatartuntaa riskiryhmään kuuluville.