Fitnessmalli treenaa lasten kanssa – näin kotiäiti pysyy kunnossa

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar ja kunto-ohjaaja Sarah Stage on kahden pienen pojan äiti. Nainen on ollut kummankin raskauden aikana ja niiden jälkeen monta kertaa median valokeilassa, koska hänen raskausvatsaansa pystyi tuskin näkemään, minkä jälkeen nainen onnistui saamaan litteän vatsansa vain viikoissa takaisin.

Sarah Stage on saanut kahta pientä lasta hoitaessaan huomata, että oman ajan ottaminen ja itsestään huolehtiminen ei ole aina kovin helppo. Nainen treenaa usein omassa olohuoneessaan poikiensa kanssa ja yrittää tehdä kuntoilusta hauskan yhteisen hetken.

Perheenäiti on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan useita videoita, jossa nähdään millaisia treenejä Stage onnistuu lastensa läsnä ollessa tekemään. Ilmeisesti kotijumpat ovat toimineet mainiosti, koska nainen on uskomattoman hyvässä kunnossa.