Moog ja Korg tarjosivat ilmaisia syntikkasovelluksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljän seinän ympäröimäksi eristäytyminen voi käydä pitkällä aikavälillä tylsäksi. Nyt kaksi soitinvalmistajaa on tarjonnut muusikoille ja musiikin tekemisestä kiinnostuneille ilmaisia apuvälineitä taisteluun tylsyyttä vastaan.

Moog on ilmoittanut iOS-älylaitteille tarkoitetun Minimoog Model D -sovelluksen olevan ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on älypuhelinversio klassisesta Minimoog-syntetisaattorista.

Myös Korg tarjosi Kaossilator-sovelluksensa iOS ja Android -versiot viikon ajaksi ladattavaksi ilmaiseksi. Parhaillaan monet ilman jääneet odottavat, että 19 euron sovellus tulisi uudelleen ladattavaksi. Sovellus pitää sisällään 150 sisäänrakennettua erilaista ääntä, joita yhdistelemällä voi työstää kokonaisia kappaleita.