Moog ja Korg tarjosivat ilmaisia syntikkasovelluksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljän seinän ympäröimäksi eristäytyminen voi käydä pitkällä aikavälillä tylsäksi. Nyt kaksi soitinvalmistajaa on tarjonnut muusikoille ja musiikin tekemisestä kiinnostuneille ilmaisia apuvälineitä taisteluun tylsyyttä vastaan.

Moog on ilmoittanut iOS-älylaitteille tarkoitetun Minimoog Model D -sovelluksen olevan ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on älypuhelinversio klassisesta Minimoog-syntetisaattorista.

Myös Korg tarjosi Kaossilator-sovelluksensa iOS ja Android -versiot viikon ajaksi ladattavaksi ilmaiseksi. Parhaillaan monet ilman jääneet odottavat, että 19 euron sovellus tulisi uudelleen ladattavaksi. Sovellus pitää sisällään 150 sisäänrakennettua erilaista ääntä, joita yhdistelemällä voi työstää kokonaisia kappaleita.

 

Uusimmat