Katie Price palasi Instagramiin – ei malttanutkaan pysyä poissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vararikkoon joutunut povipommi Katie Price on ollut viime aikoina median valokeilassa hänen parisuhteidensa ja raha-asioidensa vuoksi. Nainen kyllästyi lukemaan elämästään lehtien palstoilta, minkä vuoksi hän päätti helmikuussa lähteä sosiaalisesta mediasta. Nyt hän kuitenkin julkaisi jälleen uuden kuvan faniensa iloksi.

Katie Price julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa lattialla kameralle viiden lapsensa kanssa. Nainen halusi tulla toivottamaan kaikille hyvää äitienpäivää. Samalla hän kertoi miten onnekas hän on tällaisena aikana siitä, että hän saa viettää päiväänsä viiden lapsensa kanssa. Samalla hän lopetti reilun kuukauden kestäneen tauon sosiaalisesta mediasta.

Kuukausi sitten Price lähti Instagramista ja julkaisi mustan kuvan, jossa hän kertoi syyt lähtöönsä. Nainen tarvitsi taukoa, koska hänen sydämensä oli särkynyt. Hän piti sosiaalista mediaa kamalana paikkana eikä halunnut enää lukea mitään häneen, hänen perheeseensä tai entisiin miehiinsä liittyvää. Hän kertoi palaavansa sitten kun hän on taas valmis. Tämä aika on ilmeisesti nyt.