Lizzon TikTok-videosta heti viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on musiikin monitaituri. 31-vuotias nainen osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa. Nyt nainen pyörittää peppuaan uudella TikTok-videollaan.

Lizzo julkaisi hauskan TikTok-videon, jossa hän tanssii ja laulaa ystävänsä kanssa uimapuvut päällä. Naiset nousevat videon alussa uima-altaasta Lizzon esitellessä upeaa lauluääntään. Video päättyy vauhdikkaaseen twerkkaukseen samalla kun naiset pyörittelevät kameralle takapuoltaan ja läpsivät peppujaan. Katso video tästä.

Lizzon TikTok video sai nopeasti miljoonia katseluita sovelluksessa. Laulajatähti tylytti TikTokia taannoin siitä, että hänen bikinivideonsa poistettiin sääntörikkomuksen vuoksi. Lizzon mielestä tilanne vaikutti siltä, että vain hoikat ihmiset saivat julkaista seksikkäitä bikinivideoita. Nyt laulajan näyttävä video on kuitenkin saanut olla julkisena ja se on lähtenytkin nopeasti leviämään viraalihitiksi.