Pihalla alkoi sataa – koira muutti heti mielensä ulos menosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat nauttivat yleensä suuresti siitä kun ne saavat olla ulkona. Useampien innostusta ei edes haittaa se vaikka pihalla sataisi vettä. Eräs koira muuttaa kuitenkin heti mielensä ulos menosta huomatessaan lumisateen.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira pyytää päästä takaisin taloon sisälle. Nainen on päästänyt ulos halunneen lemmikkinsä ovesta pihalle. Pihalla oli kuitenkin alkanut satamaan lunta, mikä oli saanut heti koiran muuttamaan mielensä.

Koira on hyvin huvittava näky nojatessaan etutassuillaan ulko-oveen ja pälyillessään ovessa olevasta lasista sisälle. Nainen meneekin naureskellen avaamaan oven koiralle, joka näyttää aivan siltä kuin se olisi syvästi järkyttynyt siitä millainen sää pihalla oli.