Bikinipeppujen aatelinen kuvassa – Victoria’s Secretin kaunotar uimarannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen malli Taylor Hill on tehnyt muutaman vuoden ajan nousujohteista uraa muodin parissa. Nainen on poseerannut monien lehtien palstoilla, mutta suurimpana ponnistuslautana hänen uralleen toimi pääsy yhdeksi Victoria’s Secret -alusvaatejätin enkeleistä.

Nyt 24-vuotias kaunotar esitteli Instagram-kuvissaan hänen bikinivartaloaan. Huomion keskipisteenä toimi etenkin naisen takapuoli, jota Taylor Hill esitteli poseeratessaan kameralle hiekkarannalla selkä kuvaajaa kohti.

Taylor Hill on julkaisemissaan kuvissa pukeutuneena näyttäviin oranssin värisiin narubikineihin, jotka paljastavat naisen pakarat kokonaan. Mallikaunotar on istuskellut rantahiekassa aurinkoisesta päivästään nautiskellen, minkä vuoksi naisen iho onkin osittain hiekan peitossa.

https://www.instagram.com/p/B9zp4ruBB5Y/