Demi Rose yläosattomissa – näinkin keinuminen onnistuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alppien talvisissa olosuhteissa on tapana pukeutua lämpimästi. Brititläinen malli ja seurapiiritähti luottaa kuitenkin paljastavaan tyyliinsä jopa lumen keskellä. Demi Rose tarjoaa usein faneilleen silmänruokaa Instagramissa, ja niin on tapahtunut jälleen kerran.

View this post on Instagram

🖤 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi on nähty viime aikoina yläosattomissa ja alastomanakin, mutta parhaillaan koronakaranteenissa oleva kurvitar on viime päivinä julkaissut tavallista useammin rohkeista poseerauksiaan. Kuviensa yhteydessä Rose on julkaissut elämänohjeita ja kannustuksia miljoonille muille karanteenissa oleville. Tuoreimman valokuvan perusteella Demi nauttii karanteenista melko hulppeissa olosuhteissa, jossa hän esimerkiksi keinuu yläosattomissa uima-altaan yläpuolella.

View this post on Instagram

Pleasure over matter 💙

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on