Anna Puun uusi konserttisalikiertue julkaistiin – starttaa marraskuussa Lahdesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vaikutukset iskivät hyvin varhaisessa vaiheessa viihdealaan, jossa lukemattomia konsertteja ja muita yleisötapahtumia jouduttiin heti perumaan yleisörajoitusten myötä. Myös Anna Puun Heartbreak Hotel -konserttisalikiertue siirtyi loppuvuoteen.

Anna Puun konserttisalikiertueelle on nyt saatu varmistettua uudet päivämäärät. Kiertue alkaa sunnuntaina 1. marraskuuta Lahden Sibeliustalolta ja päättyy 28. marraskuuta Hyvinkääsaliin. Kiertue kattaa 13 konserttia ja jo ostetut liput tulevat käymään niihin sellaisinaan.

– Vihdoinkin särkyneen sydämen palaset loksahtivat paikoilleen, Anna Puu kommentoi kiertueen julkaisun yhteydessä.

Anna Puu kiittää fanejaan kärsivällisyydestä ja uskoo marraskuun tulevan olemaan livemusiikin osalta suurta juhlaa. Uudet liput loppuvuodelle siirtyneisiin konsertteihin tulevat myyntiin 6. huhtikuuta. 

View this post on Instagram

Vihdoinkin särkyneen sydämen palaset loksahtivat paikoilleen 💔 Heartbreak Hotel – konserttikiertueen korvaavat keikkapäivät ovat seuraavat: SU 01.11. Lahti / @sibeliustalo KE 04.11. Pori / Promenadikeskus TO 05.11. Järvenpää / @jarvenpaatalo LA 07.11. Tampere / @tamperetalo SU 08.11. Hämeenlinna / @verkatehdas KE 11.11. Porvoo / @taidetehdas TO 12.11. Espoo / @sellosali PE 13.11. Espoo / @sellosali SU 15.11. Kuopio / @kuopionmusiikkikeskus KE 18.11. Helsinki / @savoyteatteri TO 19.11. Turku / @logomoturku SU 22.11. Jyväskylä / @jklteatteri (HUOM! Paviljonkiin ostetut liput eivät käy tänne) LA 28.11. Hyvinkää / @hyvinkaasali Toimintaohjeet: Jo olemassa olevat liput käyvät korvaaviin konsertteihin sellaisenaan. Poikkeuksena Jyväskylän Paviljonki, minne ostetut konserttiliput pyydetään palauttamaan ostopaikkaansa. Kaikki mahdolliset lippupalautukset pyydetään suorittamaan 03.04.2020 mennessä alkuperäiseen ostopaikkaansa. Erityinen aika vaatii erityistä kärsivällisyyttä, kiitos siitä teille 🙏 Liput kiertueelle tulevat uudestaan myyntiin maanantaina 06.04.2020, kannattaa siis olla kärppänä. Mulla on suuri usko ja toivo siihen, että marraskuusta tulee livemusiikin suurta juhlaa! #HeartbreakHotel @comusic_mgmt @centrallineentertainment @emicapitolfinland @universalmusicfin @ticketmaster.fi @lippu.fi 🎞️: @lauri_laukkanen Style: @vesasilver MuaH: @jennyjanssonmakeup

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial) on