Mitkä bikinit! Kourtney Kardashianin alaosa kuin postimerkki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian yllätti aiemmin Kardashianit-realitysarjan fanit ilmoittamalla, että hän jää heidän elämäänsä tiiviisti seuraavasta ohjelmasta pois. Hän ei enää jaksanut arjen pyörittämistä kolmen lapsen kanssa ja ohjelman kuvauksia samaan aikaan. Äskettäin Kourtney kommentoi päätöstään lähteä sarjasta.

View this post on Instagram

Palm Springs disposable 📸

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Nyt Kourtney on kuitenkin julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvakoosteen perheestään, ja ensimmäisessä kuvassa hän itse poseeraa auringossa näyttävästi bikineissä, joiden alaosa on hädin tuskin postimerkin kokoinen.

Kardashian kertoi äskettäin, että hänestä tuntui televisiosarjassa kuin olisi ollut loputtomassa oravanpyörässä. 40-vuotias kolmen lapsen äiti teki paljon töitä, mutta yritti samaan aikaan priorisoida aikaansa lastensa kanssa. Silti Kourtney ei ehtinyt auttamaan lapsia kotiläksyissä tai päässyt heidän harrastuksiinsa.

Kourtney Kardashian jättäytyi 18. tuotantokaudella pois Kardashianit-televisiosarjasta, koska hän ei enää jaksanut osallistua kuvauksiin. Nyt hän kuitenkin kokee löytäneensä paremman tasapainon perheen ja työn kesken, ja on palaamassa vähitellen omilla ehdoillaan mukaan sarjan kuvauksiin. Perhe on alkamassa kuvaamaan 19. tuotantokauttaan, jolla Kourtney nähdään jälleen mukana.