Lasten musiikkimaku paljastui – 100 lasta paljasti suosikkinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkimaku on jokaisen henkilökohtainen asia, ja omat mieltymykset musiikin suhteen alkavatkin kehittymään usein jo hyvin varhain lapsena. Tällöin musiikkimakuun voivat vaikuttaa ympärillä olevat vaikutteet ja omien vanhempien sekä ystävien kuuntelema musiikki.

Nyt HiHo Kids -kanava julkaisi YouTube-videon, jossa nähdään sata lasta. Eri-ikäiset lapset kertoivat haastattelijalle mikä heidän suosikkikappaleensa on. Musiikkimakuja oli monia, mutta yllättävän paljon niistä löytyi myös yhteneväisyyksiä.

Pienimmät haastateltavat kertoivat lempikappaleidensa olevan lastenlauluja. Hieman vanhemmat lapset innostuivat suosikkipeliensä, -piirrettyjen tai -elokuvien tunnuskappaleista. Moni lapsi piti myös popmusiikista ja hiteistä, joiden esittäjiä olivat muun muassa Taylor Swift ja Ariana Grande.