Meghan Marklen treeni testissä – tuotti selkeitä tuloksia jo kuukaudessa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meghan Markle tunnetaan näyttelijänä ja tätä nykyä myös Prinssi Harryn vaimona. Kuvankaunis nainen on pitänyt aina itsestään hyvää huolta, minkä vuoksi hänen liikuntataustansa kiinnostaakin monia. Nyt kolme naista päättivät kokeilla Marklen suosikkitreeniä kuukauden ajan.

As/Is -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten Spenser, Ellyse ja Mireille -nimiset naiset päättivät kokeilla kuukauden ajan millaisia tuloksia he voivat saada aikaiseksi treenaamalla kuin Meghan Markle. Naisilla on erilainen lähtötaso keskenään. Spenser on kuntoillut hieman ja samoin Ellyse, mutta Mireille ei harrasta mitään liikuntaa.

Naiset suuntaavat Meghan Marklen suosimalle Lagree Fitness -liikuntakeskukselle. He harrastavat kuukauden ajan säännöllisesti liikuntaa The Supra -laitteella, jonka avulla Lagree-keskuksessa ohjataan korkeasykkeisiä treenitunteja, jotka muokkaavat kehoa.

Naiset huomasivat muutoksen kuukauden aikana paremman jaksamisen lisäksi myös henkisellä puolella. He olivat paremmalla tuulella ja jaksoivat keskittyä paremmin. Työkaverit kommentoivat myös naisten ryhtiä ja etenkin takapuolia, jotka tuntuivat treenimuodon ansiosta nousseen ja saaneen pyöreämpää muotoa.