Emily Ratajkowski paljasti – haluaisi äidiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on yksi työllistetyimmistä bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Kaunotar esitteli juuri miten hän pystyy viettämään sosiaalista eristäytymistä harjoittaessaan koko päivän sängyssä. Nyt nainen teki kotoaan myös Instagram-livelähetyksen.

Emily Ratajkowski pysyttelee tällä hetkellä kotonaan miljoonien muiden ihmisten tavoin. Hän piti omalla Instagram-kanavallaan livelähetyksen, jossa hän vastaili fanien kysymyksiin. Eräs kysyjä halusi tietää, että tahtoisiko nainen joskus lapsia. Tähän malli vastasi myöntävästi.

Emily Ratajkowski kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän haluaisi tulla äidiksi. Perheen perustaminen ei kuitenkaan ihan vielä ole ajankohtaista, koska naisella on niin paljon muitakin toiveita, joita hän haluaa vielä toteuttaa. Ratajkowski kertoi haluavansa olla lapselleen paras äiti, minkä vuoksi hän haluaa perheen perustettuaan pystyä keskittämään lapseen kaiken huomionsa.