Näin Kylie Jenner on muuttunut – video paljastaa uskomattoman muutoksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe on muuttunut todella paljon vuosien saatossa. Useita näkyviä muutoksia voi huomata helposti jokaisen ulkonäössä selaamalla taaksepäin vanhoja kuvia. Yksi suurimmista muutoksista on tapahtunut perheen nuorimman tyttären Kylie Jennerin ulkonäössä.

Kardashianit-televisiosarja on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään Kylie Jenner vuosien varrella. Ohjelman tuotantokausien edetessä nainen on muuttunut omasta meikkilinjastaan haaveilevasta teini-tytöstä nuoreksi naiseksi, jolla on miljardien arvoinen yritys.

Videolla nähdään miten selvästi nainen on muuttunut niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tähden itsevarmuus on kasvanut vuosien varrella huiman paljon. Myös naisen kasvot ovat muuttuneet tavalla, joka on saanut monet epäilemään, että Kylie Jenner on käynyt läpi useammankin kauneuskirurgisen operaation.