Pasha Pozdnyakova karanteenikaunotar – kuvat kertovat olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 770.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Nyt hän on miljoonien muiden suomalaisten tavoin vapaaehtoisessa kotikaranteenissa.

Kurvitar on nyt esitellyt karanteeninsa tunnelmia sosiaalisessa mediassa kuvilla, joiden perusteella Suomesta voi hyvinkin löytyä suuri joukko miehiä, jotka olisivat mielellään pitämässä seuraa uhkealle neitokaiselle. Hän nimittäin esittelee samalla karanteeniasunsa, joka on melko niukka toppi ja minishortsit.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.