Thaimaan kuningas lomalle Saksaan – otti mukaan 20 rakastajatarta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaan kuningas, Maha Vajiralongkorn, eli Rama X, on tunnettu naistenmies ja saa runsaasti arvostelua osakseen. Nyt mies on viis välittänyt matkustusrajoituksista tai koronaviruksesta. Hän on lähtenyt lomalle.

Thaimaan kuningas lomailee parhaillaan Alpeilla, Garmisch-Partenkirchenissä, Saksassa. Mies on ottanut luksuslomalleen mukaan yli satahenkisen palvelusväen ja 20 rakastajatarta. Neljän tähden spa-hotelli avattiin varta vasten arvovaltaista vierasta varten, vaikka kaikki majoitusalan liikkeet on määrätty kiinni pidettäviksi Saksassa koronaviruksen vuoksi.

Times kertoo, että valtaosa kuninkaan mukana matkustaneista on palannut takaisin kotimaahansa koronavirusoireidensa vuoksi. Keväällä 2019 valtaan noussut kuningas on ryvettynyt skandaaleissa. Thaimaalaiset ovat arvostelleet kuninkaan toimia julkisesti, vaikka siitä voi seurata vankeustuomio.