Angelina Jolie lahjoitti miljoona dollaria lasten kouluruokailuhin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni Hollywood-tähti on tehnyt koronaviruspandemian aikana useita avokätisiä lahjoituksia eri hyväntekeväisyysjärjestöihin. Nyt myös näyttelijä Angelina Jolie on päättänyt kantaa kortensa kekoon auttaakseen vähävaraisia perheitä.

Angelina Jolie on huolissaan siitä miten moni lapsi joutuu olemaan nälissään sen vuoksi, että koulut ovat nyt suljettuina koronaviruksen vuoksi. Monelle lapselle päivän ainut lämmin ateria on nautittu koulussa. Sen vuoksi 44-vuotias perheenäiti halusi lahjoittaa miljoona dollaria No Kid Hungry -järjestölle.

No Kid Hungry -järjestö auttaa vähävaraisia perheitä, joilla on niin tiukkaa, että lämpimän ruoan tarjoaminen omille lapsille on jokapäiväinen haaste. Järjestö on saanut hyvin lahjoituksia, joiden avulla se on pystynyt jakamaan Daily Mail -sivuston mukaan jo kahden miljoonan arvosta avustuksia 30 eri osavaltiossa asuville perheille.