George R.R. Martin paljasti: Game of Thronesin oli määrä loppua kolmen elokuvan muodossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan fantasiasarja Game of Thrones päättyi viime vuonna ristiriitaisen vastaanoton saaneen viimeisen kauden myötä. Kirjailija George R.R. Martin on nyt paljastanut, että sarjan lopetus olisi saattanut olla hieman erilainen.

Game of Thronesin showrunnerit David Benioff ja Dan Weiss halusivat päättää sarjan valkokankaalla. Ideana oli tuottaa seitsemännen kauden jälkeen kolme suurta elokuvaa. Martin kertoi saksalaiselle Welt-lehdelle HBO-kanavan kuitenkin torpanneen idean.

– Kanavan johto ilmoitti: Me tuotamme tv-sarjoja, emme ole teatterielokuva-alalla. Ja jos HBO tekee elokuvia, kuten tulevan Deadwood-elokuvan, se tuotetaan vain televisioesitystä varten valkokankaan sijaan, Martin paljasti.