Kate Hudson on mielestään superäiti – paljasti tärkeimmän ohjenuoran

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. Nyt 40-vuotias tähti on keskittynyt kuitenkin näyttelemisen sijaan perheeseensä ja yritystensä kasvattamiseen.

Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15 ja 8 -vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Kate Hudson kertoi Women’s Health -lehden tekemässä haastattelussa siitä millainen hän on äitinä. Hudson paljastaa, että hän välillä huutaa lapsilleen ja kiroilee heidän aikanaan. Näitä asioita Hudson pitää virheinä.

Kate Hudson kertoo myös toisinaan kokevansa, että hän on oikea superäiti. Näitä hetkiä on etenkin sellaisina päivinä kun nainen ehtii laittamaan ruokaa, siivoamaan, tekemään lasten kanssa kotitehtäviä, vaihtamaan vaippoja ja treenaamaan. Hänen mielestään tärkein ohjenuora kuitenkin jokaiselle päivälle on se, että tekee parhaansa. Eri päivinä tämä voi tarkoittaa eri asioita.