Palaavatko Jennifer Aniston ja Brad Pitt yhteen? Spekulaatiot käyvät kuumana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman ikonisimpiin lukeutunut julkkispari Jennifer Aniston ja Brad Pitt erosi jo vuosia sitten, mutta tämän vuoden alussa he nousivat otsikoihin selvästi lämmenneiden väliensä ansiosta. Heidät nähtiin läheisissä tunnelmissa Oscar-jatkoilla ja Screen Actors Guild Awards -gaalan takahuoneessa.

Vuonna 2000 avioituneet ja vuonna 2005 eroneet Aniston ja Pitt eivät ole itse kommentoineet mahdollista romanssia, mutta Anistonin lähipiiristä on myönnetty, että molemmat ovat nykyisin hyviä ystäviä. Pitt oli mukana Anistonin 50-syntymäpäivillä viime vuoden helmikuussa ja hänen on kerrottu osallistuneen myös Anistonin kotonaan viettämään ja julkkiksia vilisseeseen joulujuhlaan.

Nyt superparin romanssin spekulaatiot ovat käyneet niin kuumina, että vedonlyöntiyhtiö Mr Green avasi heidän asiasta vetokohteen. Vetoa lyödään siitä ilmoittavatko he seurustelusta vielä tämän vuoden aikana tai menevätkö jopa naimisiin. Seurustelua pidetään mahdollisena kertoimella 4,00, mutta avioliittoa epätodennäköisenä kertoimella 14,00. Samalla yhtiö spekuloi Frendit-sarjan uudesta tuotantokaudesta kertoimella 34,00.

Jennifer Aniston ja Brad Pitt erosivat, kun Pitt jäi kiinni pettämisestä Angelina Jolien kanssa. Sittemmin Pitt ja Jolie olivat naimisissa, mutta avioliitto päättyi vuonna 2016 ja ero johti katkeraan ja pitkään huoltajuuskiistaan. Aniston meni naimisiin näyttelijä Justin Therouxin kanssa vuonna 2015, mutta pari ilmoitti erostaan vuonna 2018. Stara uutisoi helmikuussa 2020, että Hollywood-huhujen mukaan Aniston haluaisi palata yhteen Pittin kanssa.