Jordyn Woods luksuslomalla – halusi rentoutua ennen karanteenia

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin töitä tehnyt kohukaunotar Jordyn Woods on ihmetyttänyt seuraajiaan upeilla lomakuvillaan. Nainen on julkaissut luksuslomaltaan kuvia, jotka ovat saaneet ihmiset hämmästelemään sitä minkä vuoksi Woods ei ole ottanut koronaviruksen aiheuttamaa pandemiaa tosissaan.

Jordyn Woods on viettänyt aikaansa Abu Dhabissa Saadiyat-saarilla. Nainen on nauttinut upeasta Jumairahin rantahuvilastaan ja julkaissut todella näyttäviä kuvia. Nainen on kertonut palaavansa nyt kotiin ja aloittavansa karanteenin päästessään takaisin Amerikkaan. Hän kertoi tarvinneensa muuta ajateltavaa, mitä rentouttava matka tarjosi niin työn kuin huvinkin puitteissa.

Kardashianien yksi puhutuimmista kohuista oli se kun Khloe Kardashianin mies ja lapsen isä Tristan Thompson petti avopuolisoaan perhetuttu Jordyn Woodsin kanssa. Woods oli tällöin parhaita ystäviä Khloen pikkusiskon Kylie Jennerin kanssa ja jopa asui naisen kanssa samassa talossa. Nykyään Jenner ja Woods eivät enää ole puheväleissä.

View this post on Instagram

I promise I’m not mad that’s just my face🥰

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on