Lottie Mossin toppi jäi pieneksi – silmänruoka ei loppunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

The magical garden 💐

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Nyt kuvankaunis Lottie Moss nähdään poseeraamassa tyylikkäissä kuvissa erittäin tiukassa ja niukassa valkoisessa topissa, joka tarjosi varsinkin Mossin miespuolisille seuraajille rutkasti silmänruokaa. Kuvansa yhteydessä Lottie toteaa viettäneensä runsaasti aikaa esimerkiksi puutarhassa ja ehtineensä myös meikata.

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.