Sofia Vergara nuoruuskuvassa – tyrmäävä povipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Sofia Vergara on elävä todiste siitä, että myös yli 45-vuotiaat naiset voivat olla näyttäviä ja seksikkäitä. Muun muassa Moderni perhe -televisiosarjasta tunnetuksi tullut povipommi julkaisi taannoin oman farkkumerkkinsä Walmartin myymälöihin Yhdysvalloissa.

View this post on Instagram

#tbt Miami 2000🌴🦩

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Nyt Sofia on tutkinut kuva-arkistojaan ja esitellyt someseuraajilleen sieltä löytämänsä upean poseerauksen peräti 20 vuoden takaa. Throwback-torstain kunniaksi Instagramissa julkaistussa kuvassa televisiokaunotar nähdään siis kaksi vuosikymmentä nuorempana ja erittäin kurvikkaana kaunottarena. Ei ihme, että hänestä tuli miljoonien miesten päiväuni.

View this post on Instagram

Going to miss Glorias trailer!!🎬🎬 #11years🍾

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on