Peltipoliisi räjäytettiin jälleen Ulvilassa – poliisi kaipaa silminnäkijöitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ulvilan Friitalassa Valtatie 2:lla sijaitseva nopeusvalvontakamera on joutunut toistuvasti ilkivallan ja tuhotyön kohteeksi. Kameratolppa räjäytettiin jälleen varhain torstaina noin kello 05:00. Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta törkeänä tuhotyönä ja räjähderikoksena.

– Tämän hetkisen tiedon mukaan teosta ei aiheutunut konkreettista vaaraa. Poliisi toivoo yleisön apua tapauksen selvittämiseen, kertoo tutkinnanjohtaja Erik Salonsaari.

Kameratolpan lähialueella viime yön aikana poikkeuksellisia havaintoja tehneitä tai muuten asiasta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä joko poliisin puhelinnumeroon 050 456 4963 tai sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi. Sama peltipoliisi räjäytettiin myös viime kesänä.