Kim Kardashian moittii siskonsa tyylitajua – iski heti vaatekaappiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianin tyyli koki todellisen muutoksen sen jälkeen kun hän alkoi seurustelemaan Kanye Westin kanssa. Muodista kiinnostunut Kanye West halusi tehdä vaimostaan muodin aallonharjalla olevan kaunottaren, minkä vuoksi hän aikoinaan siisti Kimin vaatekaapin ja korvasi suuren osan vaatteista harvinaisilla merkkituotteilla.

Nyt Kim Kardashian haluaa tehdä saman hänen siskolleen Khloelle. Videolla nähdään miten Kim Kardashian on ryhtynyt siistimään Khloen vaatekaappia. Khloe on selvästi ahdistunut siskon käydessä hänen asujaan läpi ja heitellessään sieltä vaatekappaleita lattialle hävittämistä varten.

Kim Kardashian ihmettelee etenkin siskonsa punaisia asuja ja pitkiä iltamekkoja. Khloe yrittää selittää, että iltapuvut ovat kaapissa sen vuoksi, että hänelle tulisi hätä ja kiire löytää asu jotakin tapahtumaa varten. Kim kuitenkin korostaa, että todellinen hätä siskolla tulisi olemaan juuri siitä syystä, että hän päättäisi pukeutua joihinkin kaapissa olevista asuista.