Meghan Markle sai töitä Disneyltä – katso tästä traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin aviomiehensä prinssi Harryn kanssa kuninkaallisista oikeuksista ja velvollisuuksista luopunut Meghan Markle on palannut näyttelemisen pariin. Hänen ääntään kuullaan tulevassa luontodokumentissa.

Disney on julkaissut tulevan Elephant-dokumenttielokuvan trailerin. Meghan Marklen on paljastettu toimivan afrikkalaisten norsujen yli tuhannen kilometrin matkasta kertovan elokuvan kertojaäänenä. Markle nähdään Disneyn julkistuksessa nimikkeellä Meghan, Sussexin herttuatar.

Disneynature ja Disney Conservation Fund -järjestö ovat myös luovuttanut varoja Elephants Without Borders -hyväntekeväisyysjärjestölle. Elephant-dokumenttielokuvan ensi-ilta on 3. Huhtikuuta Disney Plus -suoratoistopalvelussa. Palvelussa tullaan näkemään myös Dolphin Reef -delfiinidokumentti, jonka kertojana toimii Natalie Portman.