Auringosta hauskuutta piirtämiseen – lapset piirtelevät lelujen varjoja paperiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsiperheet ovat viettäneet koronakaranteenin takia poikkeuksellisen paljon aikaa kotonaan ja keskenään. Toisaalta tämä on erinomainen tilaisuus luoda perheelle uusia harrastuksia ja yhtenäistää kodin henkeä.

Tenavat voivat jalostaa vanhoja ja tuttuja leikkejä sekä pelejä kotona ollessaan ja aikaa viettäessään. Samalla kehitellään jatkuvasti uusia ideoita, jotta lasten ei tarvitse nököttää päiviä pelkästään tietokoneen tai koulutehtävien ääressä. Luovat puuhat innostavat isoja ja pieniä ipanoita.

Netissä on vinkattu mainio keino piirtää esimerkiksi dinosauruksia tai muita eläimiä. Aseta paperi siten, että aurinko tai muu valo osoittaa siihen. Pane sen jälkeen paperin eteen lelu, jonka ääriviivat muodostuvat varjon avulla.

🌈Another great idea to keep our little ones occupied ❤️Pic credit: @Mini First Aid Wolverhampton South Staffordshire and Lichfield

Publiée par Debbie Gillard sur Vendredi 27 mars 2020