Demi Rose esitteli paljasta takapuoltaan – puolialastomana kotonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose täytti juuri 25 vuotta. Nainen julkaisi syntymäpäivänään näyttäviä kuvia, joissa kaunotar poseerasi alusvaatteisillaan. Nyt Rose on jälleen julkaissut itsestään näyttäviä kuvia oleskellessaan sisätiloissa koronaviruksen vuoksi.

Demi Rose tarjoaa usein faneilleen silmänruokaa Instagramissa, jossa naista sen vuoksi seuraakin jo 13,7 miljoonaa ihmistä. Nyt näyttävä nuori nainen poseerasi kameralle arkisissa oloissa jääkaappinsa luona. Naisen asu oli kuitenkin kaikkea muuta kuin arkinen oloasu.

Kurvikas julkkiskaunotar esitteli pyöreää takapuoltaan pinkeissä alusvaatteissa avonaisen jääkaapin luona. Demi Rose kertoi, että hänen päiviensä aikana ainut agenda on käydä jääkaapilla. Pitsein koristellut alusvaatteet istuivat naisen päälle todella upeasti. Julkaisu oli tehty yhteistyössä Fashionnova-sivuston kanssa.