Malli toivotti rinnoilleen hyvää syntymäpäivää – silikonit täyttivät 10 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen otti uransa alkuvaiheilla silikonirinnat. Noin 20-vuotiaana silikonit hankkinut nainen halusi bikinimallina toimiessaan, että hänen rintansa näyttäisivät terhakammilta makuuasennossa. Nyt silikonit täyttivät 10 vuotta.

Chrissy Teigen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan itsestään vanhan kuvan, jonka myötä nainen halusi toivottaa hyvää 10-vuotissyntymäpäivää hänen silikoneilleen. Tähän moni huomautti, että naisen tulisi uusia silikonit 10 vuoden välein. Malli kuitenkin itse haluaisi implanteista kokonaan eroon.

Chrissy Teigen on kertonut aiemmin, että äitiys ja hänen lastensa imettäminen on vaikuttanut paljon hänen rintojensa ulkonäköön. Maidontuotannon loppuminen ja rintojen venyminen aiheuttivat sen, että naisen silikoni-implantit roikkuvat nyt alempana. Teigenin mielestä karanteeniaika olisi ollut loistava hetki poistattaa implantit, mutta tähti tiedostaa sen, että koronaviruksen levitessä lääkäreillä ja sairaaloilla on tärkeämpiäkin potilaita hoidettavanaan.