TikTok-supertähti Charli avautui julkisuudesta: ”Seurataan jopa vessaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charli D’Amelio on suosittu sometähti ja tanssija, joka on noussut tunnetuksi juuri TikTok-sovellukseen tekemistä lyhyistä tanssivideoistaan, joita seuraa kymmenet miljoonat katselijat. D’Ameliosta tuli TikTokin supertähti saavuttaessaan yli 35 miljoonaa seuraajaa alle puolessa vuodessa.

Nyt 15-vuotias Charli D’Amelio oli James Charlesin YouTube-kanavalla, jossa mies meikkasi nuoren tähden ja kyseli hänen kuulumisiaan. Teini-ikäinen superjulkkis kertoi, että nopea julkisuus on ollut hänelle hyvin hämmentävää. Hän on kerran kokenut jo loppuun palamisenkin otettuaan innoissaan kaikki tarjotut yhteistyöt vastaan.

Charli D’Amelio kertoi, että nuoret tytöt seuraavat häntä ravintoloihin ja jopa vessaan. Eräs kaveriporukka oli kuokkinut tytön serkun häihinkin ja esittänyt heidän sukulaisiaan halutessaan niin kovasti tavata Charlin. Ainutlaatuisin hetki nuorelle megatähdelle oli ollut se kun Jennifer Lopez ja hänen tyttärensä olivat kertoneet seuraavansa häntä TikTokissa.