Tyrmäävä tiimalasivartalo! Kylie Jenner poseeraa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu 22-vuotias Kylie Jenner on todella näyttävän näköinen nuori nainen. Nyt Jenner on ilahduttanut hänen 168 miljoonaa faniaan julkaisemalla Instagramiin näyttävän kuvan.

Tuoreessa kuvassaan Kylie Jenner poseeraa kameralle vaalean beigen sävyinen uimapuku päällään. Uimapuku istuu naiselle kuin unelma ja korostaa hänen vartalonsa parhaita puolia upeasti. Tummasta hiusten väristä voi päätellä, että otos on napattu hänen arkistoistaan ja se on jo aiemmin hänestä kuvattu. 

Kylie Jennerin tiimalasivartalo alkaa jättämään varjoonsa jo isosisko Kim Kardashianinkin, mikä käy jälleen ilmi myös naisen tuoreista kuvista. Kuva sai nopeasti yli viisi miljoonaa tykkäystä ja seuraajat alkoivat heti ahkerasti kommentoimaan kaunista kuvaa Jenneristä.

View this post on Instagram

🤍☁️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on