Lääkäri kritisoi julkkisten kauneusleikkauksia: ”Älkää ottako mallia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Plastiikkakirurgi Anthony Youn paljastaa omalla YouTube-kanavallaan mitä leikkauksia ja toimenpiteitä tunnetuille megaluokan julkkiksille on tehty. Tällä kerralla mies haluaa puhua virheistä, joita moni julkisuudesta tuttu tekee kerta toisensa jälkeen.

Anthony Youn on huolissaan siitä miten huolettomasti ihmiset ottavat kauneusleikkauksia ja erilaisia toimenpiteitä, joissa heidän ihonsa alle pistetään täyteaineita tai esimerkiksi Botoxia. Varoittavana esimerkkinä Youn mainitsee muun muassa Lady Gagan ja Cardi B:n, joista kumpikin on ottanut ravintoloiden takahuoneissa ja kellaritiloissa toimenpiteitä. Cardi B:n takapuoleen pistettiin silikonia, mikä on toimenpide, jossa Younin mukaan laulaja olisi voinut menettää henkensä.

Epäilyttävien toimitilojen lisäksi moni kaunotar tekee sen virheen, että pistää kasvoihinsa liikaa täyteaineita. Pieni määrä täytettä voi näyttää vielä kauniilta, mutta kun täyteaineita kerrostetaan toistensa päälle, ulkonäkö muuttuu nopeasti epäluonnollisen näköiseksi. Näin kävi muun muassa Frendit-sarjasta tutulle Courtney Coxille, joka myönsi tekemänsä virheen itsekin.