Pomo ei osannut poistaa videofiltteriä – näytti perunalta kokouksen ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronaviruspandemia on pakottanut ihmiset etätöihin. Tämä tarkoittaa myös videopalavereiden järjestämistä. People for the American Way -järjestön poliittinen johtaja Lizet Ocampo joutui äsken pulaan kokouksessa, koska ei osannut panna videon filtteriä pois.

Hän näytti perunalta. BuzzFeed News kertoo, että nainen oli ladannut viikonlopun videopuheluita varten hauskoja filltereitä tietokoneelleen. Hän ei muistanut asiaa enää maanantaiaamuna aloittaessaan vakavaluonteisen videoneuvottelun. Hän huomasi, että näytti neuvottelussa perunalta.

Hän ei osannut poistaa perunafiltteriä koneelta. Työkaverit saivat kuitenkin makeat naurut ja Ocampo joutui näyttämään perunalta koko neuvottelun ajan. Kuvat videopalaverista leviää netissä.