Taapero ei osannut sanoa ”tikkari” – huvittava yritys videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet taaperot puhuvat aluksi kieltä, jota vain heidän vanhempansa oppivat ymmärtämään. Videoille on myös tallentunut hauskoja tilanteita, jolloin pikkuiset ovat sanoneet jotakin aivan muuta kuin ovat tarkoittaneet opetellessaan puhumaan.

Nyt huvittavalla videolla nähdään yksi suloinen pikkupoika, joka yrittää lausua sanaa tikkari. Äiti oli joutunut lahjomaan lapsensa tikkarilla saadakseen pojan kylpyyn. Kun äiti huomasi miten hauskasti lapsi sanoo tikkarin, hän alkoi kuvaamaan poikaansa videolle.

Videolla kuullaan miten äiti yrittää saada poikaa sanomaan popsicle-sanaa. Lapsi osaa sanoa oikein sanan alun ja lopun, mutta jotain tapahtuu sen jälkeen kun lapsi yhdistää kaikki tavut yhteen. Lopulta lapsen suusta pääsee vain: ”Bälää bälää”.