Aikuisviihdetähden asu katosi pakaroiden väliin – kerännyt jo 2,6 miljoonaa seuraajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti voiton jälkeen aikuisviihteen pariin. Nainen toimii nykyisin yrittäjänä.

Aletta Ocean esittelee vartalonsa suloja ainoastaan omistamillaan nettisivustoilla. Hän on kuvannut itseään yksinoikeudella pian kolmen vuoden ajan. Tämä on ilmeisesti kannattanut, sillä hän elää luksustyylistä elämää.

Hänellä on nykyään Instagramissa yli 2,6 miljoonaa seuraajaa, ja määrä kasvaa kohisten. Eikä vähiten siksi, että hän on julkaissut viime aikoina kuvia, joissa on paljaat pakarat edustettuina. Hän pyytää ihmisiä pysymään kodeissaan koronakriisin keskellä ja näyttää mallia omasta tyylistään stringipeppu paljaana.

Penthouse-lehden mallina työskennellyt Aletta Ocean on 32-vuotias. Hän on korjaillut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, mutta vierailee säännöllisesti myös kuntosalilla. Hän kertoo treenaavansa kuusi kertaa viikossa.

View this post on Instagram

Stay home. Stay safe. 👹

A post shared by Aletta Ocean (@alettaoceanofficial1) on

View this post on Instagram

Hello my Loves

A post shared by Aletta Ocean (@alettaoceanofficial1) on