Härskit mukit aamukahveille – eivät sovi lasten silmille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On vitsailtu, että koronapandemia on luonut vallitsevasta vuodenajasta niin poikkeuksellisen, että kerrankin voi sanoa rehellisesti: ”Vi*tujen kevät!”. Nyt tähän tunnelmaan on valmistettu kahviastiasto.

Lahjatavarakauppa Firebox on ottanut myyntiin kahviastiaston, jossa on kuppi viikon jokaiselle päivälle. Kuppeja on siis yhteensä seitsemän, ja ne voidaan koota torniksi. Enempää ihminen ei kahvikuppeja kaipaakaan, sillä useammat käyttävät yhtä ainoaa mukia päivittäin.

Kupit ovat kuitenkin siinä mielessä mielenkiintoiset, että niissä on merkittynä jokainen viikonpäivä Fucking-etuliitteellä. Nämä astiat eivät sovi anopin vierailulle tai lastenkutsuille. Sen sijaan ne sopivat etäpalaverissa nautittavaksi samaan aikaan kun lapset tappelevat leluista, mies valittaa flunssaansa ja koiralla on ripuli.