Nerokas idea! Mies tapasi kerrostalossa asuvan äitinsä henkilönostimen avulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi on rajoittanut monien elämää esimerkiksi estämällä vierailut sukulaisten luona. Eräs yhdysvaltalainen mies keksi kuitenkin luovan tavan tavata vanhan äitinsä. Charley Adams ei saanut vierailla 80-vuotiaan äitinsä Julian luona koronapandemiaan liittyvien rajoitusten ansiosta.

Niinpä hän päätti tervehtiä äitään naisen ikkunan takaa. Koska Julia asuu palvelutalon kolmannessa kerroksessa, tarvitsi mies henkilönostimen apua. Adamsilla oli pääsy henkilönostimeen, sillä hän omistaa puiden trimmaukseen erikoistuneen yrityksen.

Mies kertoo WFMJ-TV -uutiskanavalle tarjonneensa Julialle todellisen yllätyksen soittamalla äidille ja kehottaneen häntä katsomaan ulos ikkunasta. Adams oli saanut tempaukselleen luvan palvelutalon henkilökunnalta.