Prinssi Charles parantui koronaviruksesta – pääsi karanteenista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian kruununperijällä, Walesin prinssi Charlesilla todettiin viime viikolla koronavirustartunta. Nyt hänen kerrotaan kuitenkin parantuneen covid-19 -taudista. 71-vuotias Walesin prinssi vietti viikon ajan karanteenissa Skotlannissa sijaitsevassa Balmoralin linnassa.

Newsweekin mukaan Charlesin kuntoa kuvaillaan hyväksi, ja hän on poistunut karanteenista. Tiedossa ei ole, mitä kautta kruununperijä sai koronaviruksen. Charlesin Camilla-vaimolle tehdyn koronavirustestin tulos oli negatiivinen.

Hän tulee kuitenkin pysyttelemään eristyksissä tämän viikon loppuun saakka. Iso-Britannian hallituksen ohjeistusten mukaan koronaviruksen oireista kärsivien täytyy eristäytyä seitsemäksi vuorokaudeksi ja heidän kanssaan asuvien 14 vuorokaudeksi.