Elton John järjesti olohuonekonsertin – keräsi 10 miljoona euroa koronapotilaiden hyväksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkän linjan muusikko, 72-vuotias Elton John on järjestänyt Fox-televisiokanavan omistaman iHeartRadion kanssa olohuonekonsertin. Esiintymisellä kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen koronaviruksen uhrien auttamiseksi. Tapahtuma keräsi yhteensä 10 miljoona euroa.

Osa konsertin lahjoituksista tuli suuryhtiöiltä. Elton John oli kuitenkin äärimmäisen ylpeä, että konsertin kuuntelijat lahjoittivat loput keräyssummasta. Hän hehkutti konsertin onnistumista Instagramissa.

Sir Elton John on on tulossa esiintymään Helsinkiin syyskuussa Hartwall Arenalle. Elton Johnin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 250 miljoonaa kappaletta. Elton Johnin musiikilliset ansiot ovat niin merkittäviä, että hänet aateloitiin vuonna 1998.