Mies rakensi oraville picnicpöydän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oravat ovat tuttu vieras pihoissa etenkin kevään saapuessa. Nyt eräs Yhdysvaltalainen mies on päättänyt piristää pihansa oravia rakentamalla niille ikioman pöydän. Pennssylvaniassa asuva RIck Kalinowski loi puusta pienikokoisen picnicpöydän oravia varten.

Hän kiinnitti jyrsijöiden kokoluokaan sopivan puutarhapöydän kiinni pihansa aitaan. Projektin valmistuttua Kalinowski jätti pöydälle pähkinöitä oravien nautittavaksi. Ei mennyt kauaakaan, kun jyrsijät löysivät ja ottivat picnicpöydän haltuunsa.

Mies kertoo The Dodo -sivustolle uskovansa eläinten toden teolla nauttivan niille varten valmistetusta puutarhakalusteesta, jota hän esitteli sosiaalisessa mediassa jakamissaan kuvissa ja videossa.

 

Publiée par Rick Kalinowski sur Dimanche 29 mars 2020