Demi Moore ja Bruce Willis eristäytyivät perheensä kanssa – pukeutuivat samanlaisiin pyjamoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Demi Moore ja Bruce Willis olivat toistensa kanssa naimisissa 13 vuotta. Heidän liittonsa aikana pariskunta sai myös kolme lasta, Rumerin, Tallulahin ja Scoutin. Nyt perhe on päättänyt eristäytyä yhdessä.

Koronavirus on saattanut Demi Mooren ja Bruce Willisin jälleen ainakin väliaikaisesti saman katon alle lastensa kanssa. Perhe haluaa harjoittaa sosiaalista eristäytymistä yhdessä. Ex-avioparin lapsi Tallulah julkaisi Instagram-kanavallaan hurmaavan kuvan, jossa kaikilla on samanlaiset pyjamat yllään.

Tallulahin julkaisemassa kuvassa perhe näyttää viettävän mukavaa aikaa yhdessä. Kaikki ovat pukeutuneet samanlaisiin vihreäraidallisiin pyjamiin ja jopa koirallekin on puettu raidallinen asu ylle. Monia on ilahduttanut näky, joka on vahvistanut, että entinen aviopari pystyy olemaan hyviä ystäviä toisilleen edelleen.

View this post on Instagram

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on