Ilouutisia metallimusiikin ystäville! Kvelertak striimaa livekeikan perjantaina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen metallia ja punkia ansioikkaasti musiikissaan yhdistelevä yhtye Kvelertak on suosittu myös suomalaisten keskuudessa. Bändi on nyt kertonut soittavansa livekeikan perjantaina. Lippu maksaa 8,90 euroa.

Pääsiäisen pitkä perjantai huipentuu illalla kello 22:00 Suomen aikaan, kun Kvelertak esiintyy kaikkien olohuoneessa livenä. Bändi joutui keskeyttämään kiertueensa keväällä koronaviruspandemian puhkeamisen jälkeen. Tämä tarkoitti myös kahden Suomen keikan siirtymistä myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Lisätietoa keikasta ja lipuista saa täältä. Kvelertak on kiinnitetty myös muutamille suomalaisille festivaaleille, joiden peruuntumisesta ei ole annettu lisätietoa. Tanska ilmoitti äskettäin peruvansa kaikki festivaalinsa elokuuhun saakka.

🔥KVELERTAK ONE DAY WORLD TOUR – THIS FRIDAY!🔥 We had over three weeks left of our European tour when everything…

Publiée par Kvelertak sur Lundi 6 avril 2020