Povipommi peitti intiimit paikkansa hengityssuojilla – somessa suivaannuttiin heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronapandemian levitessä ympäri maailmaa akuutti pula hengityssuojaimista on kasvanut Suomen lisäksi myös muualla maailmassa. Kun asianmukaisia suojavarusteita on vaikea saada, ovat jotkut sometähdet saaneet runsaasti kritiikkiä tuhlatessaan hengityssuojia aivan vääriin tarkoituksiin.

Viime viikolla eräs somekaunotar peitti rintansa hengityssuojilla ja kuvista repesi nopeasti someraivo. Nyt vieläkin pidemmälle on mennyt 23-vuotias tubettaja ja laulajatar Katja Krasavice, joka on verhonnut hengityssuojiin kaikki intiimit ruumiinosansa alapäätä myöden.

Boss Bitch -levyn taannoin julkaisseen Katja Krasavicen kuvat eivät ole ymmärrettävästi saaneet kovin positiivista vastaanottoa.

View this post on Instagram

😷

A post shared by 👑 BOSS BITCH 👑 (@katjakrasavice) on