Marika Fingerroosin vartalo vetää hiljaiseksi – pukeutui tiukkaan lateksiasuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin myös koronakaranteenin aikana.

Viime aikoina usein saunan lauteilla alastomana somekuvissaan poseerannut kurvitar nähdään tällä kertaa täysissä pukeissa, mutta asuvalinta voi sykähdyttää monia hänen miespuolisia seuraajiaan. Marika poseeraa nimittäin mustassa kiiltävässä lateksiasussa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.