Perhe osti oveen lapsilukon – taapero avasi sen sekunneissa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oppiessaan kävelemään taaperot kiinnostuvat yleensä omien lelujensa sijaan kaikesta mitä kotoa löytyy. Tällöin yleensä keittiön ja eteisen kaapit tyhjenevät tiuhaan tahtiin. Nyt videolla nähdään miten lapsilukotkaan eivät aina onnistu pidättelemään lapsia.

YouTube-videolla nähdään miten ovelia lapset ovat keksiäkseen ratkaisuja kun ne haluavat jotakin. Erään taaperon kulkua talossa oltiin haluttu rajata, minkä vuoksi vanhemmat olivat ostaneet komeron oven nuppiin asennettavan lapsilukon. Lukko estää oven nuppia kääntymästä ja näin ollen ovea myös avautumasta.

Videolla nähdään miten taapero ihmettelee oven nuppiin ilmestynyttä muovista kuorta. Ei mene kuitenkaan kuin sekunteja kunnes lapsi jo oivaltaakin sen miten lukko irrotetaan nupista. Lapsi kiskoo lukon palaset keskeltä auki, jolloin lukko irtoaa kahtena palasena ovesta. Poika antaa äidilleen merkitsevän katseen ja tuntuu olevan todella ylpeä onnistumisestaan.