Rullalautailija menetti ensin lautansa – sitten malttinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rullalautailijoiden tulee olla melko varmoja omista taidoistaan uskaltautuessaan laudan kanssa keskelle vilkasta liikennettä. Eräs New Yorkissa Manhattanin alueella lautaillut koki nyt huonoa onnea menettäessään lautansa keskellä risteysaluetta.

Videolla nähdään miten puhelimessa puhuva rullalautailija törmää lautansa kanssa pieneen kivetykseen. Mies ei epähuomiossa nähnyt suojatien lopussa olevaa kivetyksen reunaa, minkä vuoksi hän horjahti ja päätyi menettämään lautansa.

Rullalauta lähti liukumaan yksinään keskelle risteystä, jolloin yksi autoilija ajoi laudan päältä ja rullalauta rikkoutui. YouTube-videolla nähdään miten mies menettää malttinsa ja huutaa puhelimeen, minkä jälkeen hän hakee rauhallisin askelin autotien keskeltä oman rullalautansa. Lopuksi hermostunut mies vielä heittää epäkuntoon menneen laudan rakennustyömaalle.