Tältäkin etätyöpäivä voi näyttää – naisen hauska esimerkki videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni vanhempi hoitaa tällä hetkellä työnsä kotona. Töiden tekeminen kotioloissa voi olla mukavaa vaihtelua, mutta etenkin pienten lasten vanhemmille siinä on myös haasteita. Nyt videolla nähdään yksi huvittava esimerkki siitä miten työpäivä voi kotona kulua.

Heti ensimmäisenä hieman myöhässä herännyt nainen oivaltaa sen, että ei hänellä olekaan kiire koska hän on töissä heti tietokoneen avattuaan. Aluksi hän menee vanhasta tottumuksesta meikkipöytänsä eteen vain todetakseen, että ei hänen oikeastaan tarvitse edes meikata.

Hän yrittää olla tehokas ja käyttää yhden pitämänsä tauon kotona tehtyyn treeniin ja yhden siivoamiseen. Nainen huomaa myös kuluttavansa yllättävän paljon aikaansa jääkaapilla, koska pienten välipalojen oleminen jatkuvasti käsien ulottuvilla osoittautuu liian houkuttelevaksi.