Raju video leviää verkossa – Hollywood-tähti Ezra Miller kuristaa naista


Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ezra Miller tunnetaan muun muassa elokuvista Ihmeotukset ja niiden olinpaikat sekä Justice League. Nyt näyttelijä on aiheuttanut kohua videolla, jossa hän näyttää kuristavan naista.

Ravintolasa kuvatulla videolla 27-vuotias Miller kysyy naiselta, haluaako hän tapella. Tämän jälkeen tähti tarttuu naista kaulasta ja heittää hänet maahan. Variety-lehden mukaan välikohtaus tapahtui 1. huhtikuuta Islannin Reykjavikissa sijaitsevassa Prikio Kaffihus -baarissa.

Välikohtauksen kerrotaan tapahtuneen tähden faneiksi kuvailtujen henkilöiden lähestyttyä Milleriä. Malttinsa menettänyt Miller heitettiin tapahtuneen jälkeen ulos ravintolasta. Ezra Millerin edustajat ja Warner Bros. -tuotantoyhtiö eivät ole toistaiseksi kommentoineet tapausta.